Tvrtka Papillon trade ima pravo rješenje za poboljšanje svih usluga u trgovini

StjepanJakobović - Papillon Trade

Papillon trade d.o.o. je specijalizirana tvrtka za unapređenje prodaje i pružanje usluga u trgovini. Usluge koje nudi namijenjene su tvrtkama i njezinim brendiranim proizvodima koji se nalaze u prodavaonicama. Usluga obuhvaća obilazak prodajnih mjesta gdje poslovni partner ima ulistane artikle, slaganje robe, održavanje planograma, vođenje brige o urednosti polica, izradu narudžbi te prikupljanje informacija iz prodajnog mjesta koje će poslovnom partneru pomoći u budućoj komunikaciji s kupcima. Ovdje je poseban naglasak na kvaliteti usluge i transparentnosti. Tako je iz Papillon trade radionice izašla i aplikacija za unapređenje prodaje što je dalo novu dimenziju našem poslu. Iza ove genijalne ideje stoji Stjepan Jakobović – upoznajmo ga!

Papillon trade

Stjepan je na ideju došao kroz dosadašnje iskustvo u maloprodaji. Tamo je prepoznao potrebe tržišta i upustio se u poduzetničku avanturu.

“Budući da prodajemo uslugu bio sam svjestan da kvaliteta mora biti na najvećem mogućem nivou kako bi opstali na tržištu i mogli se dalje razvijati. Upravo je to jedan od razloga zašto smo napravili vlastiti softver za unapređenje prodaje koji svakim danom ima sve više korisnika. Naš početak je bio zaista s jako malim kapitalom, ali velikom voljom i željom za uspjehom.”

Upravo ta volja i želja omogućila im je da se s područja Istre prošire na cijelu Hrvatsku. Trenutno imaju čak 22 zaposlenih. Njihovo radno vrijeme je od 07:30 do 15 sati. Svaki djelatnik ima svoj hodogram koji se, sukladno situaciji, može mijenjati. Dobavljačima, kao i djelatnicima, svaki dan se šalje raspored na mail. Tako se svi mogu bolje organizirati jer u ovoj tvrtki vjeruju da je organizacija pola odrađenog posla.

“Naravno, komunikaciju nam puno olakšavaju grupe putem mobilnih telefona, u kojima razmjenjujemo mišljenja, iskustva, situacije s terena, određenu problematiku, ali i preko kojih, uz mail, prenosimo vrlo bitne informacije (a i one manje bitne 🙂 ).”

Kada govori o poduzetništvu, Stjepan je svjestan da postoje i pozitivni i negativni trenutci.

Papillon Trade - Stjepan Jakobović

Poduzetništvo kao izraz kreativnosti

“Mene osobno moj posao ispunjava i smatram da je to jedan od mojih životnih poziva, a po prirodi sam takav da negativne i teške trenutke brzo zaboravim.”

 Kao najbolju stranu poduzetništva, Stjepan Jakobović vidi mogućnost da pokažemo svu svoju kreativnost.

“Žalosti me to što živimo u društvu gdje se u većini slučajeva postavlja potpuno pogrešna paradigma o poduzetnicima. U praksi poduzetništvo je jedan od glavnih nositelja društva.”

Papillon trade je trenutno ostvario jedan od najvećih planova koje su imali, a to je pokriti cijelo područje države uslugom. To je velika ekspanzija u kratkom roku te u narednom periodu žele promijeniti organizacijsku strukturu.

“Želimo dati priliku najboljim djelatnicima i njih osposobiti kao regionalne voditelje prodaje, te im prepustiti dio odgovornosti. Želimo pojačati edukacije djelatnika te time još podići kvalitetu usluge jer želim biti prepoznatljivi po kvaliteti. Želimo biti primjer dobro organizacije, dobrih međuljudskih odnosa i dobroga poslodavca.”

Mi vam želimo da ostanete tako Nevjerojatni i to i uspijete.

Papillon Trade - Stjepan Jakobović

Upoznaj i ostale Nevjerojatne

Ivan Jakubi i Darijan Kosić - Today's Games

ReSetna je nova videoigra koju razvija Today’s Games

ReSetna je nova videoigra koju razvijaju Darijan Kosić te Ivan Jakubi. Planiraju prodati 500 do 700 tisuća primjeraka.

SAZNAJ VIŠE
Digicyte tim

Nevjerojatni Digicyte i njihov skener Marvin

Digicyte tim radi na razvoju skenera za digitalizaciju tkiva u medicini te na softverskim rješenjima za kvantifikaciju parametara.

SAZNAJ VIŠE
Nades Design

NADES Design nudi potpuno održiv i inovativan pristup u proizvodnji biljnih pripravaka

Nades Design su 7 znanstvenica s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta. Razvijaju prirodna zelena otapala i biljne pripravke za industriju.

SAZNAJ VIŠE