Nevjerojatni

Peekator: tržište na dlanu i ekranu

Peekator: tržište na dlanu i ekranu

Peekator: tržište na dlanu i ekranu

Peekator je tvrtka koja se bavi istraživanjem tržišta. Sam uvid i poticaj da se baš time bave došao im je upravo od samog tržišta. Isprva, tvrtka koju je Marin Mrša pokrenuo, bavila se nečim sasvim drugim. Peekator je bio, recimo, Uber za mystery shopping. Ali nakon 500+ mailova i mjeseci ustrajanja, ispostavilo se da nema kupaca za takvo nešto.

Možda nije uspjelo jer nisu imali istraživanje tržišta. Iznimno često poduzetnici početnici krenu iz vlastitih pretpostavki pa nauče pokušajem i pogreškom. Ponukan iskustvom neuspjeha Marin je istražio tržište i uvidio da postoji ogromni potencijal upravo u samoj industriji istraživanja.

Peekator

Princip agilnosti

Peekator je platforma za brzo i agilno istraživanje, gdje klijenti u roku od 24 sata mogu testirati svoje hipoteze. Misija Peekatora je svijet gdje poslovanja donose svoje odluke na stvarnim uvidima. Tako da brzo, agilno i često provode istraživanja i testiraju svoje zamisli i odluke sa stvarnim kupcima, prije nego djeluju po istima. Ponašanja i afiniteti kupaca se brzo mijenjaju, na mjesečnoj bazi. Zato je vrlo korisno imati automatizirani servis gdje samo unesete koju pretpostavku, validirate i dobijete odgovor unutar 24 sata. 

Mnoge tvrtke navikle su raditi istraživanja rijetko, primjerice godišnje, i to na način da s tim jednim ispitivanjem pokušaju saznati sve. Tim pristupom se ne dolazi do jasnih i fokusiranih uvida, niti postoje inputi potrebni za brza poboljšanja i brzu prilagodbu tržištu. Koliko je agilni pristup vrijedniji i korisniji potvrđuju i veliki i lojalni klijenti koje Peekator broji.

Marin Mrša - Peekator

Mlada tvrtka koja raste 

U Peekatoru je danas 9 zaposlenih, oko kojih se Marin maksimalno trudi da budu sretni i zadovoljni. On s ponosom ističe da radi s ljudima koji su bolji od njega i koji njegovu viziju mogu provesti u djelo. Zaštitnički nastrojen, Marin priča o tome koliko ne voli naziv “šef”:

“Izbjegavam i titule, nego me zovu Marin. Mislim da ja trebam slušat ljude i biti na usluzi njima. Moja je zadaća da je njima što bolje, da oni budu što bolji na poslu tako da im očistim sve ono što ih sputava. I omogućim im da kroz taj posao izgrade i sebe.”

Tvrtka je nedavno dobila priznanje i industrije u kojoj posluje pa je Peekator svrstan među top 10 projekata na svjetskoj razini od strane ESOMARA. Sigurni smo da će tvrtka rasti i dalje.

Upoznaj i ostale Nevjerojatne

Nevjerojatni Josip i njegova Cornuta

Josip Popčević je veoma smirena osoba. Kada ga upoznate, prvo što vam zapadne za oko je da su svaka riječ i pokret odmjereni. Kada ga …

SAZNAJ VIŠE
Marko Sinovčić - FoodBeyonders

Nevjerojatni Marko i njegovi FoodBeyonders

Marko Sinovčić je osnivač i vlasnik tvrtke Foodbeyonders. Bavi se proizvodnjom proteinskih pločica te coachingom za one koji žele promijeniti navike i poboljšati zdravlje. Uz to je i fitness trener. Finalist je prve generacije programa Nevjerojatni.

SAZNAJ VIŠE
Program Nevjerojatni

Pet nevjerojatnih mladih poduzetnika dobilo potporu

Odabrano je prvih pet poduzeća koji ulaze u program Nevjerojatni, novi program podrške poduzetnicima do 35 godina starosti. To su Enchant2, Hangover Happenings, Opet Njih 2, Proditus te Terrible Creations.

SAZNAJ VIŠE
ACT Grupa

Snaga zajednice

Time se ističe snaga i doprinos zajednice. Vrlo slični principi su i osnovica inovacije i ekonomskog rasta. Naime najvažnije odrednice koje vode u rast su izmjena znanja bez barijera…

SAZNAJ VIŠE
Denis Petričević i CrossFit Zrinski

Nevjerojatni Denis i njegov CrossFit Zrinski

Nismo htjeli ići preširoko i nuditi više različitih vrsta treninga i biti osrednji u svemu. Odlučili smo se usko specijalizirati i biti najbolji u tome.

SAZNAJ VIŠE
MladiRade logo

Nevjerojatni MladiRade

Oni su tim koji se sastoji od petero entuzijastičnih srednjoškolaca. Dolaze iz Kutine i svi su učenici 3. razreda Srednje škole Tina Ujevića.

SAZNAJ VIŠE