Nevjerojatni

Nevjerojatni Sinapsus: Za rehabilitaciju s osmijehom

Nevjerojatni Sinapsus: Za rehabilitaciju s osmijehom

Nevjerojatni Sinapsus: Za rehabilitaciju s osmijehom

Sinapsus Dora Marinić

Sinapsus je kabinet za edukacijsko-rehabilitacijsku podršku. Magistre edukacijske rehabilitacije Lana, Marija i Dora rade na poticanju razvoja u ranoj dječjoj dobi te poučavaju o pravilnom postupanju s djecom te odraslima kojima je potrebna rehabilitacija.

Za rehabilitaciju s osmijehom

Ova vrijedna ekipa radi procjene, planove i terapije za djecu s neurorazvojnim teškoćama i rizikom. Rade i s odraslima s dijagnosticiranim oštećenjima uslijed traume. Osim rehabilitacijom bave se i edukacijom. Kod njih možete preventivno učiti na edukativnim radionicama za djecu i obitelji u suradnji s različitim stručnjacima. Od prehrane do baby handlinga. Za sve to treba puno kave, kaže nam Dora Marinić, osnivačica Sinapsusa.

“Moj radni dan ovisi o tome je li neki projekt u tijeku ili priprema za isti, ali otprilike se sastoji od puno učenja, kreiranja sadržaja, komunikacije s računovodstvom i suradnicima i direktnog rada s klijentima.”

Dora je radila u školi sa skupinama djece i zaključila da je njezin smjer poduzetništvo, iako vjeruje da je svaki posao zahtjevan na svoj način. 

“Sve je do naših interesa, vještina i kapaciteta. Bez obzira na rizike, neizvjesnosti i sve možda negativno što za poduzetnike nose izazovna vremena, ne bih nikada mijenjala ovu poziciju.”

Sinapsus Dora Marinić

Spoj praktičnog i znanstvenog

Dora vjeruje kako je svaki poduzetnik i svako poduzeće, bez obzira na sličnost ili jednakost djelatnosti, poseban i drugačiji od drugih. Ono što nas čini drugačijima je naša osobnost.

“Vjerujem da je ovo što radim definirano mojim osobinama i stavom, a to su vedrina, direktnost, toplina i susretljivost s jedne te organiziranost, točnost i savjesnost s druge strane.”

Kao najveću vrijednost istaknula je spoj praktičnog i znanstvenog rada.

“Iako jedno bez drugog ne ide, rijetki su poduzetnici koji se odvaže plivati u obje vode. To je često zahtjevno i iscrpljujuće, ali je definitivno nešto što pozicionira moj osobni rad, ali i rad Sinapsusa.”

Kod svog posla najviše voli promjene.

“Obožavam i potpuno sam zaljubljena u činjenicu da ovo što radim sada i način na koji radim ne mora biti jednako za godinu, dvije ili pet. Svaka promjena u poslovanju, novi projekt ili ideja, u meni izaziva leptiriće. Obožavam i činjenicu da ideje koje mi padnu napamet prije spavanja ili dok se tuširam, ne moraju biti samo snovi. U tom trenutku znam da ako se kroz razradu pokaže da su izvedive, praktične i isplative da će biti provedene. I brojne već doista jesu”.

Upoznaj i ostale Nevjerojatne

Izabela Laura

Nevjerojatna Izabela Laura i njezini odnosi s javnošću

Izabela Laura je vlasnica obrta za odnose s javnošću i komunikaciju Helou. Kreira komunikacije i pozicionira vaš brend na tržištu. 

SAZNAJ VIŠE
Gloria Malin S-PAS

Gloria Malin: Nevjerojatna ljubav prema životinjama

Glorijina ljubav prema životinjama rezultirala je osnivanjem udruge “S-PAS”, zbog koje je od osnutka do sada spašeno stotine i stotine pasa.

SAZNAJ VIŠE
Josipa Zorko i JM Proactive

Nevjerojatni JM Proactive Josipe Zorko

JM Proactive Josipe Zorko se bavi uslugama savjetovanja u financijama, računovodstvu, kontrolingu, digitalizaciji i automatizaciji procesa.

SAZNAJ VIŠE