Nevjerojatni Mihael Kvorka i njegov Iris Records

Mihael Kvorka - Iris Production

Mihael Kvorka u glazbi je od malih nogu, pa je nekako bilo i logično da će se njegov poslovni put uvijek vrtjeti oko glazbe. S glazbenim obrazovanjem, sviranjem i pjevanjem u brojnim bendovima i zborovima, radeći na raznim projektima glazba je uvijek bila logičan izbor. Tako je došao na ideju osnivanja tvrtke Iris Records.

Iris Records

Iris Records bavi se umjetničkim stvaralaštvom, a nađe se i vremena za marketing.

“Već duže vremena sam htio pokrenuti nešto svoje, ali uvijek bi bilo nešto što bi me spriječilo. Na kraju sam 2021. god. otvorio svoj biznis. Rekao bih da je primarna stvar bila ta što mi je jednostavnije bilo poslovati s firmama s kojima sam surađivao godinama.”

Mihael Kvorka - Iris Records

Mihael zna koliko je važna suradnja s drugim poduzetnicima. Osim što postoji prilika za upoznavanje novih ljudi, u isto vrijeme od njih možete i učiti što je definitivno prednost.

“Ja sam društvena osoba pa uvijek radije izaberem timski rad nego samostalni. Trenutno sam završio snimanje jingla za tvrtku VeeMee. Osim toga radim na nekim autorskim pjesmama u studiju. Nažalost ne mogu reći ništa više o samim pjesmama, ali nadam se da će uskoro ugledati svjetlo dana.”

S obzirom na to da Mihael u glazbi pliva kao riba u vodi, nema nekih prevelikih izazova s kojima se svakodnevno susreće. Kaže, pojave se tu i tamo projekti koji su zahtjevni, ali nisu nemogući za obaviti.

“Jedini izazov bi rekao u mojem poslu je kada dođete na svirku, a neki član benda vas zove da mu je auto “zakuhao” , da se razbolio, slomio nogu itd… onda morate glumiti mađioničara i u rekordnom roku naći zamjenu.”

Što se tiče plan ova i oni su usmjereni u glazbu, točnije u završavanje albuma i pronalasku labela koji bi odgovarao Mihaelovom stilu muzike. Što reći osim da jedva čekamo i da se vidimo na koncertima.

Mihael Kvorka

Upoznaj i ostale Nevjerojatne

Ivan Jakubi i Darijan Kosić - Today's Games

ReSetna je nova videoigra koju razvija Today’s Games

ReSetna je nova videoigra koju razvijaju Darijan Kosić te Ivan Jakubi. Planiraju prodati 500 do 700 tisuća primjeraka.

SAZNAJ VIŠE
Digicyte tim

Nevjerojatni Digicyte i njihov skener Marvin

Digicyte tim radi na razvoju skenera za digitalizaciju tkiva u medicini te na softverskim rješenjima za kvantifikaciju parametara.

SAZNAJ VIŠE
Nades Design

NADES Design nudi potpuno održiv i inovativan pristup u proizvodnji biljnih pripravaka

Nades Design su 7 znanstvenica s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta. Razvijaju prirodna zelena otapala i biljne pripravke za industriju.

SAZNAJ VIŠE