Nevjerojatni

Luka Hrvatić, nevjerojatno oko

Luka Hrvatić, nevjerojatno oko

Luka Hrvatić, nevjerojatno oko

Luka Hrvatić

Ako ne znaš ispričati svoju priču na pravi način, ona kao da ni ne postoji. Zvuči oštro, ali tako je. Danas je iznimno važno prepoznati stručnost i kvalitetu, a taj posao je olakšan ako nam je ona dobro isprezentirana. Čarobnu moć da to svaki put učini kako treba ima Luka Hrvatić. Mladi filmmaker, snimatelj, režiser i montažer iz Zagreba. Do sada je radio s mnogim svjetskim kompanijama i brendovima te učio od najboljih. Sada sve što je naučio pokušava primijeniti na domaćem tržištu. Nevjerojatno je koliko mu to dobro ide.

Luka Hrvatić i kamera

Važno je stvoriti priču

Videospotovi, promo filmovi, reklame, proizvodi, ekstremni sportovi. Lista Lukini radova je podugačka.

“Cilj mi je sve što je bitno snimiti, zabilježiti, montirati i prikazati u najboljem „svijetlu“.” 

Video je najmoćniji medij. Ima potencijal mijenjati mišljenja, osjećaje. Stvarati priču. Luka to kuži.

“Kroz svoje videozapise pokušavam do ciljane publike doći na prirodan i ugodan način, prikazati proizvod ili uslugu na način koji će rezonirati s njima.”

Uz talent Luka je svjestan da za poduzetništvo treba imalo hrabrosti.

“Izjava „sam svoj šef“ divno zvuči, ali i zastrašujuće. Nitko će neće spasiti ako se situacija pogorša. Samo se na sebe možeš osloniti. Ti si odgovoran za sve postupke i situacije. Sve ovisi o tebi.”

DAAA. I to nimalo nije lako, pogotovo kada ljudi u tebe sumnjaju. Iskusio je to i Luka.

“Oni koji se boje ovako nečega naravno da će sumnjati u druge, jer im samima nedostaje hrabrosti da tako nešto naprave.”

Nevjerojatni Luka Hrvatić

Profesionalnost i odgovornost

U poduzetništvu je svaki dan izazov, a treba znati kada treba preuzeti odgovornost.

“Uvijek se trudim biti iza svojih riječi i preuzeti odgovornost kada treba. Riječ u mom poslu mnogo znači, a kada se preuzme odgovornost za dobre i loše postupke, razvija se povjerenje i bolji odnos između klijenata, te kolega s kojima radim.”

Luka smatra da strahu nema mjesta u poduzetništvu i ni jednom se nije bojao neuspjeha. Ključ je kaže u pozitivnom razmišljanju.

“Uzbuđenje je stalno prisutno, pogotovo na novim, izazovnim projektima. Jako sam sretan što radim što volim i volim što radim.”

A to je, složit ću se i ja, najvažnije.

Upoznaj i ostale Nevjerojatne

Izabela Laura

Nevjerojatna Izabela Laura i njezini odnosi s javnošću

Izabela Laura je vlasnica obrta za odnose s javnošću i komunikaciju Helou. Kreira komunikacije i pozicionira vaš brend na tržištu. 

SAZNAJ VIŠE
Gloria Malin S-PAS

Gloria Malin: Nevjerojatna ljubav prema životinjama

Glorijina ljubav prema životinjama rezultirala je osnivanjem udruge “S-PAS”, zbog koje je od osnutka do sada spašeno stotine i stotine pasa.

SAZNAJ VIŠE
Josipa Zorko i JM Proactive

Nevjerojatni JM Proactive Josipe Zorko

JM Proactive Josipe Zorko se bavi uslugama savjetovanja u financijama, računovodstvu, kontrolingu, digitalizaciji i automatizaciji procesa.

SAZNAJ VIŠE