Nevjerojatni

Jer Josipa Galić Može dizajn!

Jer Josipa Galić Može dizajn!

Jer Josipa Galić Može dizajn!

Josipa Galić Može

Mi možemo zato što znamo da možemo. To je otprilike slogan studija za grafički dizajn Može. Po čemu se ističu od drugih zašto su posebni i kako to oni rade. Dopustite da vam pokažemo, Može?

Josipa Galić na ideju pokretanja vlastitog brenda Može, došla je više iz potrebe nego iz ideje o poduzetništvu. Naime, kao što je čest slučaj u Hrvatskoj, nakon faksa poželjela je (zamislite) pravi ugovor, a bila je primorana raditi na studentski ugovor. Tada je odlučila da će uzeti stvar u svoje ruke i otvoriti studio za grafički dizajn “Može”.

Može? Može.

Od početka joj je glavna ideja bila maksimalna posvećenost svakom klijentu.

“Željela sam raditi s ljudima koji isto pokreću svoja poslovanja. Željela sam ih upoznati, popiti kavu s njima, pričati o njihovom poslovanju, savjetovati ih, čuti njihove planove i pružiti maksimum za ono što radim. Najveća mi je strast branding – osmišljavanje vizualnog identiteta branda. Stvaranje jednog potpuno novog znaka koji utiskuje život tom poslovanju.” 

Kad je startala nije osjećala strah jer je imala ogromnu podršku okoline. Dobila je poticaje za samozapošljavanje pa joj je i to pomoglo da ne razmišlja o negativnim ishodima.

“Kada je obrt bio službeno otvoren, nisam imala niti jednog klijenta i bilo je prilično obeshrabrujuće. Vidjela sam da se stvari neće dogoditi same od sebe pa sam upisala akademiju za digitalni marketing i od tada je sve krenulo.”

Josipa Galić

Sloboda vlastitog kreiranja

Josipa kaže da uživa u slobodi vlastitog kreiranja dana, vremena, poslovanja, odnosa…

“Mogu birati što ću raditi, a svaki posao me istinski veseli. Moja snaga je u tome što ovo radim iskreno. Želim stvarati dobre odnose i zadovoljne klijente. Najbolje od svega je što svake godine sve više vjerujem u svoj rad. Znam da mogu stvoriti kreativno rješenje koje funkcionira.”

Josipa Galić je jedna od onih kojoj uzbuđenje traje od samih početaka. Pogotovo kad pomisli što bi sve mogla ostvariti i kada se osvrne iza sebe i vidi što je sve do sada napravila.

“Nakon 4 godine poslovanja uz silne izazove, nisam nikada pomislila na odustajanje od Može dizajna. Tu ne postoji strah od neuspjeha. Strah od neuspjeha je već neuspjeh. Kada sagledam širu sliku to je roller coaster i jako je zabavno.”

Poslovni uspjesi i neuspjesi itekako utječu na privatni život, toga je svjesna i Josipa, ali dobro se s tim nosi.

“Uspjela sam stvorili okruženje u kojem nema stresa, sama određujem rokove i planiram isporuke. Radim dizajn, a ne potrošan proizvod i klijenti to razumiju.”

Upoznaj i ostale Nevjerojatne

Nevjerojatni Petar Slaviček

Petar Slaviček radi programerske projekte s matematičkom pozadinom poput simulacija i sustava za stvaranje slika. Zanima ga računalni vid, umjetna inteligencija i strojno učenje.

SAZNAJ VIŠE
Monica Trzun Bosiljkov

Snovi su stvarnost Monice Trzun Bosiljkov

Tapete su posljednjih nekoliko godina ponovno doživjele veliki boom. Monica Trzun Bosiljkov je vlasnica brenda Dreamhood Wallpapers.

SAZNAJ VIŠE

Nevjerojatna Josipa Zorko

Josipa Zorko osnivačica je konzultantskog društva JM Proactive koje pruža usluge poslovnog savjetovanja, računovodstva, financijskog kontrolinga te stručne edukacije.

SAZNAJ VIŠE
Dario Begonja i Hero Factory tim

Nevjerojatni Dario Begonja i njegov Hero Factory

Dario Begonja je vlasnik agencije Hero Factory. Ono što Hero Factory čini drugačijim od ostalih agencija je to da u cijelom procesu oni postaju dio vašeg tima.

SAZNAJ VIŠE
Nevjerojatni Matija Ljevar i Maja Maar

Nevjerojatni Matija Ljevar i Maja Maar

Studio Mood bavi se grafičkim i web dizajnom, ilustracijom, web developmentom i SEO optimizacijom. Čine ga Dina Jokanović, Maja Maar i Matija Ljevar.

SAZNAJ VIŠE
Dina Jokanović

Nevjerojatna Dina Jokanović čini webice bržima od vjetra

Dina Jokanović je web developerka koja je SEO optimizacijski guru, bolesni perfekcionist za brzinu web stranica i njihov usability.

SAZNAJ VIŠE