Dina i Matea poduzetnice su iza novog koncept dućana u gradu Kontrast 19

Dina Šavorić i Matea Torčić - Kontrast 19

Dina Šavorić i Matea Torčić dugogodišnje su prijateljice i suradnice, a odnedavno i vlasnice novog koncept storea u gradu Kontrast 19. Mjesto je to koje spaja umjetnost i dizajn. Okuplja perspektivne mlade poduzetnike, dizajnere, umjetnike, kreativce na jednom mjestu pružajući im vidljivost. Smješten u Masarykovoj ulici 19 u Zagrebu u kratkom roku postao je novo it mjesto u gradu.

Prijateljice i poduzetnice

Cure već godinama grade impozantnu karijeru u dizajnu, stoga ne čudi što je otvaranje shopa korak dalje u njihovoj karijeri. Dina je onaj kreativni dio tima, dok se Matea brine da svi papiri “štimaju”.

“Matea je glavna za financije i sve one odurne papire s gomilu slova i brojaka od kojih ja osjećam mučninu u želucu. Ja sam pak dizajner i sav posao vezano za kreiranje i vizualnu komunikaciju moja je najveća ljubav svemira!”

Kontrast 19 koncept store

Kontrast 19 je koncipiran kao multidisciplinaran razgovor između artista i dizajnera različitih disciplina izražavanja i stvaranja, to je mjesto druženja i širenja vidika kroz zajedničko aktivno djelovanje.

“Mi volimo i želimo raditi s prijateljima i skupa se poticati. To je dar i zabava kroz svakodnevicu i druženje što je najbitnije, barem tako smatramo. Neki kažu da je to utopija, nama je to život kakav želimo živjeti.”

Kontrast 19 okuplja razne brendove kao što su Atea, Beshland, Crystal Clean, Diana Trohar, Imeldy, My Mon Mon, Mojati, Nikica Jurković, Shamai Grin, Star Silk, Vau, Verka. Naravno lista će se širiti, a mi curama želimo da im vrlo brzo ovaj prostor postane premalen.

Upoznaj i ostale Nevjerojatne

Ivan Jakubi i Darijan Kosić - Today's Games

ReSetna je nova videoigra koju razvija Today’s Games

ReSetna je nova videoigra koju razvijaju Darijan Kosić te Ivan Jakubi. Planiraju prodati 500 do 700 tisuća primjeraka.

SAZNAJ VIŠE
Digicyte tim

Nevjerojatni Digicyte i njihov skener Marvin

Digicyte tim radi na razvoju skenera za digitalizaciju tkiva u medicini te na softverskim rješenjima za kvantifikaciju parametara.

SAZNAJ VIŠE
Nades Design

NADES Design nudi potpuno održiv i inovativan pristup u proizvodnji biljnih pripravaka

Nades Design su 7 znanstvenica s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta. Razvijaju prirodna zelena otapala i biljne pripravke za industriju.

SAZNAJ VIŠE