Dina i Matea poduzetnice su iza novog koncept dućana u gradu Kontrast 19

Dina Šavorić i Matea Torčić - Kontrast 19

Dina Šavorić i Matea Torčić dugogodišnje su prijateljice i suradnice, a odnedavno i vlasnice novog koncept storea u gradu Kontrast 19. Mjesto je to koje spaja umjetnost i dizajn. Okuplja perspektivne mlade poduzetnike, dizajnere, umjetnike, kreativce na jednom mjestu pružajući im vidljivost. Smješten u Masarykovoj ulici 19 u Zagrebu u kratkom roku postao je novo it mjesto u gradu.

Prijateljice i poduzetnice

Cure već godinama grade impozantnu karijeru u dizajnu, stoga ne čudi što je otvaranje shopa korak dalje u njihovoj karijeri. Dina je onaj kreativni dio tima, dok se Matea brine da svi papiri “štimaju”.

“Matea je glavna za financije i sve one odurne papire s gomilu slova i brojaka od kojih ja osjećam mučninu u želucu. Ja sam pak dizajner i sav posao vezano za kreiranje i vizualnu komunikaciju moja je najveća ljubav svemira!”

Kontrast 19 koncept store

Kontrast 19 je koncipiran kao multidisciplinaran razgovor između artista i dizajnera različitih disciplina izražavanja i stvaranja, to je mjesto druženja i širenja vidika kroz zajedničko aktivno djelovanje.

“Mi volimo i želimo raditi s prijateljima i skupa se poticati. To je dar i zabava kroz svakodnevicu i druženje što je najbitnije, barem tako smatramo. Neki kažu da je to utopija, nama je to život kakav želimo živjeti.”

Kontrast 19 okuplja razne brendove kao što su Atea, Beshland, Crystal Clean, Diana Trohar, Imeldy, My Mon Mon, Mojati, Nikica Jurković, Shamai Grin, Star Silk, Vau, Verka. Naravno lista će se širiti, a mi curama želimo da im vrlo brzo ovaj prostor postane premalen.

Upoznaj i ostale Nevjerojatne

Nades Design

NADES Design nudi potpuno održiv i inovativan pristup u proizvodnji biljnih pripravaka

Nades Design su 7 znanstvenica s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta. Razvijaju prirodna zelena otapala i biljne pripravke za industriju.

SAZNAJ VIŠE
Marin Balaić - Mit dizajn studio

Nevjerojatni Marin Balaić: Dizajn je savršena spona umjetnosti i poduzetništva

Marin Balaić vlasnik je Mit dizajn studija koji se bavi vizualnim komunikacijama. Iz Mit studija su potekle i mnoge druge osječke tvrtke.

SAZNAJ VIŠE
Iva Barić i Dora Marinić - Sinapsus

Drugi kongres “Prenatalna i postnatalna podrška obiteljima” u organizaciji Sinapsusa prošao je sjajno

Dora Marinić (Sinapsus) i Iva Barić (NeuroArt) organizirale su 2. međunarodni kongres Prenatalna i postnatalna podrška obiteljima.

SAZNAJ VIŠE